Показ мод відбудеться у Харкові. У гостях - відомий дизайнер

16.05.2013 07:41 Культура
http://kharkov.kp.ua/ http://kharkov.kp.ua/
Під час фестивалю «Харьковская сирень» у галереї «Бузок» проходитиме показ мод.

Про подробиці показу кореспонденту "СК" розповіла начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич.

– Минулого року кінофестиваль "Харьковская сирень" почав проводити таку секцію, як «Мода в кіно». Вона була присвячена нашій співвітчизниці Варварі Каринській, яка отримала «Оскар» за створення костюмів у кіно. Минулого року з Мексики приїжджав її внук, який брав участь у фестивалі. Цього року ми вирішили і далі розвивати цей напрям. Відбудеться показ мод від харківської Fashion-академії. Буде презентовано роботи, які брали участь у зйомках тих чи інших кіноробіт. Одним з учасників буде дизайнер Костянтин Пономарьов.

Також Вікторія Маренич розповіла, що під час кінофестивалю відбудеться майстер-клас зі створення 3D-фільмів французького режисера. 

– 18 травня відбудеться майстер-клас спеціаліста з 3D-графіки і спец-ефектів Олів’є Кауфера. Цей захід пройде у кінотеатрі імені О. Довженка. Спочатку Олів’є Кауфер покаже свій фільм «Ніч у цирку». А потім він відповість на всі запитання і поділиться професійними секретами. Наскільки я знаю, квиток коштує 40 грн, тому що це 3D-зал. Квиток можна придбати у касі кінотеатру.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта