Редактор районної газети Харківщини пише твори, які нікому не показує

28.01.2013 09:38 Культура
фото Тетяни Сиром’ятникової фото Тетяни Сиром’ятникової
Головний редактор газети «Печенізький край» Тетяна Сиром’ятникова у журналістику прийшла 13 років тому несподівано для неї самої.

Жінці, яка жодного дня не працювала в газеті (не враховуючи того, що її журналістські проби декілька разів публікувалися в районній та обласній газетах), відразу запропонували очолити періодичне видання.

Такий сміливий крок з боку місцевої влади можна зрозуміти, адже Тетяну Геннадіївну земляки завжди знали, як людину активну, творчу і небайдужу ще зі шкільних років, потім соціальна активність сталася в нагоді під час організації та діяльності громадської організації «Молодь Печеніжчини». Редактор згадує, що за нову роботу взялася з ентузіазмом, хоч і не без остраху.

– Очі бояться, а руки роблять. Усе можна подолати. Я займаюся улюбленою справою, а коли робота подобається, відповідальність не лякає, – упевнена Тетяна Геннадіївна.
Жінка переконана, що в її роботі головне – по максимуму допомагати людям, бути корисною для своїх земляків.

– Це робота цілодобова. Ти постійно шукаєш щось нове. Якщо ти перестаєш дивуватися, ти перестаєш бути журналістом, – каже Тетяна Сиром’ятникова.
За роки її роботи обсяг газети «Печенізький край» збільшився удвічі – з чотирьох шпальт до восьми, а також з її ініціативи у Печенігах з’явилося радіомовлення. Хоча робота у Тетяни Геннадіївни відповідальна і має ненормований графік, головний редактор знаходить час для хобі. Жінка обожнює пекти торти і проявляє неабияку фантазію в їх оформленні. Для цього використовує найсучасніші кондитерські технології. Ще інколи в’яже та пише есе. Свої філософські роздуми нікому не показує. Каже, поки що не готова.

Інна ПИРЛИК, матеріал з газети "Слобідський край" №12 від 26.01.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта