Редактори обласних ЗМІ зберуться в Харкові

30.10.2012 13:31 Культура
http://www.pdp.net.ua http://www.pdp.net.ua
Круглий стіл проведуть з метою обміну досвідом між районними та обласними комунальними газетами України

Таку ідею сьогодні в ході прямої лінії в газеті «ВРХ» запропонувала начальнику Управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторії Маренич головний редактор газети «СК» Лариса Гнатченко.

- Чи не могли б ми в перспективі вийти на спілкування з подібними виданнями Полтавської, Сумської, Луганської, Запорожської областей. Напевно, у кожного накопичений серйозний досвід роботи у комунальному виданні, яким би можна було поділитися,- запропонувала Лариса Гнатченко.

Вікторія Маренич підтримала цю ідею.

- Я впевнена, що у ваших колег з різних регіонів є різні питання і досвід, якими можна ділитися. Я думаю, що на базі нашого управління і вашої газети ми проведемо семінар, - сказала Вікторія Михайлівна. Також вона додала, що було б добре на такий семінар запросити і колег з РФ.
- В Бєлгороді та області, наприклад, мешкає багато людей, що мають родичів в Харківській області і їх цікавлять новини Харківщини. Мабуть, і в Харкові буде цікаво дізнатися про те, чим живуть близькі сусіди, тому я обома руками за, - сказала Вікторія Маренич.

Окрім того, в ході прямої лінії до редакції зателефонувала редактор Чугуївської газети «Красная звезда» Оксана Коваленко. На її думку, такі зустрічі дуже корисні для розвитку районних газет.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта