Рік без “МастерШеф”. Як склалася доля учасників другого сезону

20.01.2014 15:45 Культура
http://lady.tochka.net/ http://lady.tochka.net/
Більшість учасників другого сезону зараз працюють у ресторанному бізнесі.

За словами учасника другого сезону “МастерШеф” харків'янина Івана Трушкіна, чи не найбільших успіхів у кулінарії досягла переможниця шоу Ліза Глінська. Вона продовжує навчання у паризькій кулінарній школі Ле Кордон Блю. Дівчина успішно завершила курс, який отримала як приз на проекті, і тепер власним коштом опановує там професію кондитера. За словами Івана Трушкіна, тепер вона справжній ас кулінарії. Що стосується інших учасників «двадцятки» другого сезону, то на професійній кухні залишилися Михайло Сосновський, Олександр Білодід, Анна Заворотько, Тетяна Немеровець, Віталій Барилко, Геннадій Цяук.

– Насправді, сфера громадського харчування є досить непостійною. Сьогодні на вас є попит, завтра немає. Потрібно стежити за всіма віяннями моди, пристосовуватися, – пояснив Іван Трушкін.

Сам хлопець проводить зараз майстер-класи й кулінарні квести, працює шеф-кухарем в одному з харківських кафе, а також приватним кухарем.

Кореспондент «СК» запитав про так звану зіркову хворобу в учасників «МастерШеф». За словами Івана Трушкіна, після шоу до нього на вулиці часто підходили незнайомі люди, просили дати автограф і сфотографуватися.

– Особливо важко було в метро, коли з протилежного кінця вагона до тебе проштовхується якась жінка і кричить: «Ваню, це ви? Я не вірю своїм очам. Давайте сфотографуємося». А одна дама підійшла до мене у трамваї та стала дивуватися, чому я, «зірка», їжджу у громадському транспорті, – розповів учасник «МастерШеф». – Усе це дурниці. Адже я звичайна людина.

Ірина Гудзь, матеріал з газети “Слобідський край” №8 від 18.01.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта