С. Чернов та В. Дулуб хочуть продовжити справу Євгена Кушнарьова (ФОТО)

17.01.2013 11:41 Культура
фото Ігоря Тесло фото Ігоря Тесло
Минуло шість років, як пішов з життя наш видатний земляк Євген Кушнарьов.

До обеліску прийшли покласти квіти голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, перший заступник голови облдержадміністрації Валентин Дулуб, рідні, близькі, товариші, колеги та звичайні люди, аби віддати данину пам'яті визначні особистості.


- Для мене Євген Петрович Кушнарьов — харків'янин з великої літери, - зазначив Сергій Чернов. - Він був визначним державним діячем, успішним і прагматичним політиком, який на високому рівні завжди відстоював інтереси харківської територіальної громади. Євген Петрович, на превеликий жаль, не встиг втілити усі свої плани в життя, а тому ми будемо продовжувати його справи і він для нас є хорошим прикладом для наслідування.


У свою чергу Валентин Дулуб розповів, що сьогодні - той день, коли ми згадуємо нашого друга та вчителя, який багатьом із присутніх дав путівку в життя і багато чому навчив. Євген Петрович любив місто, любив рідну область, любив харків'ян і все робив для того, щоб їм жилося краще. Тому найбільшим свідченням нашого щирого ставлення і любові до Євгена Петровича буде продовження його справ.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта