Школярів Харківщини познайомлять з програмою святкування ювілею Т.Шевченка

17.01.2014 12:14 Культура
http://my19edwin.livejournal.com/ http://my19edwin.livejournal.com/
Афіші заходів, присвячених 200-річчю з дня народження Т. Шевченка, будуть розміщені у навчальних закладах Харківщини.

Про це в ході робочої наради з директорами обласних комунальних підприємств розповів заступник голови Харківської ОДА Євген Савін.

Під час наради обговорили питання реалізації в регіоні завдань Президента України щодо належної підготовки до святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, план проведення різних культурних і просвітницьких заходів. За словами віце-губернатора, в області робота з підготовки до ювілею з дня народження Тараса Шевченка почалася ще в 2012-му році. Згідно з розпорядженням голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, в регіоні заплановано проведення різних культурних заходів.

У ході наради було відзначено, що величезну увагу буде приділено заходам у навчальних закладах області. Також планується провести урочистий концерт у Великій залі ХНАТОБу ім. М. В. Лисенка (7 березня). Серед тематичних заходів заплановані тематичні бесіди, уроки пам'яті, регіональний конкурс читців, книжкові виставки, поетичні вечори, обласний конкурс аматорів народного мистецтва Харківської області «Слобожанські передзвони», шоу-виставка для дітей.
За підсумками наради Євген Савін дав доручення директорам комунальних підприємств скласти точний графік проведення заходів, підготувати афішу з датами проведення заходів та поширити їх у навчальних закладах області, а також видати сувенірну продукцію: календарі, закладки для книг і т.п.

Джерело: ХОДА
Автор: Администратор сайта