Шлюбні курйози: на Харківщині 86-річна жінка та 78-річний чоловік спішно одружились та через місяць подали на розлучення

14.02.2013 14:12 Культура
http://nashasvadba.net http://nashasvadba.net

«Коханню всі віки підвладні» – мудрість, яку старанно доводять слобожанці.

Виявляється, бажання одружитися виникає в 90 так само, як і в 16. Минулого місяця в Лозівському районі одружилася одна дуже закохана пара. Нареченій було 63 роки, а нареченому за п’ять років виповниться 100, він народився у далекому 1918 році. Для них це не перший шлюб, проте подейкують, що між «молодятами» неймовірно теплі й ніжні стосунки – чоловік дуже піклується про свою дружину й навіть ревнує її.

Виявляється, у похилому віці можна кохати не лише ніжно, а й пристрасно. Почуття можуть спалахувати і згасати, немов тобі 16. Це довела пара з Печенізького району. Минулого року тут побралися 86-річна жінка та 78-річний чоловік.

Як розповіла «СК» начальник відділу печенізьського РАЦСу Вікторія Проценко, пара прийшла узаконити стосунки вже через півтора місяці після знайомства. Закохані поспішали одружитися, тому дуже просили працівників РАЦСу відразу їх розписати. Укласти шлюб удалося аж через місяць. Та ще через місяць пара знову навідалася до установи. Цього разу прийшли задля розлучення. Мабуть, новоспечене подружжя не змогло знайти спільної мови.

На Краснокутщині в Пархомівській сільській раді у січні цього року вже зареєстрували шлюб 61-річний чоловік і 54-річна жінка. Наймолодшою ж нареченою в районі стала 17-річна дівчина.

Різниця між віком найстаршого й наймолодшого нареченого на Зачепилівщині сягає аж 56-ти років. У 2012-му в районі з’явилося дві родини: одну сім’ю створив 74-річний дідусь, а іншу – 18-річний юнак. А от наймолодшою нареченою стала 16-річна дівчина.

У Барвінківському районі розписали 55-річного чоловіка із 48-річною жінкою. Наймолодший 22-річний наречений узяв до шлюбу 16-річну дівчину. На Борівщині цього року літніх молодят ще не одружували. Але минулого літа до РАЦСу повів свою 74-річну обраницю 75-річний наречений. Скріпила своє кохання шлюбом і зовсім юна пара – 16-річна дівчина з 21-річним юнаком.

На Коломаччині востаннє весілля «немолодих молодят» відзначили у 2010 році. Нареченому тоді було 72 роки, а його майбутній дружині – 68.

У Богодухівському районі, як розповіла начальник місцевого відділу державної реєстрації актів цивільного стану Діана Кісіль, укладають шлюби і в 15, і в 16 років. А от пенсіонери до РАЦСу ходять нечасто. Найстаршим молодятам – по 48-50 років. Найчастіше вони одружуються повторно.

Роком раніше, у 2011-му, на Печеніжчині побралися 78-річний чоловік та 73-річна жінка. «Молодята» узаконили свої стосунки у вересні – на свято Віри, Надії і Любові. Вікторія Проценко згадує, як трепетно й ніжно ставився до своєї майбутньої жінки чоловік. Він уже втратив першу дружину й щиро покохав удруге. Проте невблаганна хвороба забрала у нього і другу кохану. За рік після одруження він прийшов до РАЦСу реєструвати її смерть.

Інна Пирлик, матеріал з газети "Слобідський край" №20 від 14.02.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта