«Спасибі, чорти, «BRUTTO» з вами до самої смерті». У Харкові запалили білоруси (ФОТО, ВІДЕО)

16.03.2015 09:51 Культура
Синьо-жовті прапори та боксерські рукавички. В Харкові відбувся концерт групи «BRUTTO».

В Харкові відбувся концерт нового проекту Сергія Міхалка (колишній соліст музичної групи «Ляпис Трубецкой») групи «BRUTTO». Виступ пройшов в рамках великого Всеукраїнського туру «Partisan rock». Всього в турі 26 міст України.

Початок виступу «BRUTTO» планували на 19:00. Однак, як зазвичай буває на таких концертах, в призначений час він не почався. Натовпи шанувальників остаточно зайняли свої місця тільки близько 21 години. Потім світло нарешті згасло і почався концерт.

«BRUTTO» вийшли на сцену феєрично, під свій одноіменний гімн, тим самим підірвавши з місць майже 2 тисячі фанів. Один за одним звучали «Underdog», «Гирі», «М'яч», «Адідас», «Будзь смелым», «Танцюй» та «Капітал». Крім того, «BRUTTO» виконали кілька пісень, які ще не вийшли в світ: «Олімпія» та «Партизан рок». Композицію «Воїни світла», яку Сергій Міхалок написав ще в складі гурту «Ляпис Трубецкой», зал співав в один голос.


«BRUTTO» називають себе «білорусько-українськими рок-партизанами», тому шанувальники прийшли на концерт із синьо-жовтими прапорами та біло-червоно-білими. На вигуки «Слава Україні!» зал відповідав в унісон.

По завершенню концерту, колектив заспівав кілька пісень «на біс». Після вельми оригінально подякував своїм фанатам за те, що ті прийшли: «Спасибі, чорти, «BRUTTO» з вами до самої смерті».


За словами ж самих шанувальників творчості «BRUTTO», енергійний виступ, драйвова музика, нові пісні та всім відомі хіти зробили концерт незабутнім.

«BRUTTO» - панк-рок гурт колишнього соліста «Ляпис Трубецкой» Сергія Міхалка, заснований восени 2014 року. В скарбниці виконавців 1 альбом та близько десятка кліпів.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта