Світлана Тома журитиме конкурсантів "Харьковской сирени"

17.10.2012 13:29 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Таке своє бажання легендарна російська акторка висловила в ході прес-конференції сьогодні.

Делегація російських акторів відвідала сьогодні Харків в рамках Днів російського кіно в Україні. Акторам дуже сподобалось місто, спеціально для них провели екскурсію Харковом.

Світлана Тома захоплена Харковом:
- Мене полонив Харків, я тут була давно, ще у 1979 році під час прем'єри фільму "Табір іде в небо". Харків справив на мене величезне враження. Це справжнє європейське місто в найкращому смислі цього слова. Я дізналася, що кожного року у травні тут проходить кінофестиваль "Харьковская сирень", у якому беруть участь багато російських акторів. Я дуже хотіла би взяти участь у фестивалі в якості члена журі.

Стати членом журі "Харьковской сирени" наступного року висловив бажання також актор та режисер Тимофій Федоров, який свого часу навчався у Харківському театральному інституті та служив у Харківському державному академічному російському драматичному театрі ім. Пушкіна.

Акторка Лариса Лужина сказала, що у Харкові зустрілася зі своєю юністю, Харків посміхнувся їй.

Архітектурою Харкова захопився російський актор Андрій Руденський:
- За кілька годин, що ми були у Харкові, я оглядав місто. За освітою я архітектор, мені дуже сподобалась різноманіття архітектурних стилів у місті. У харківській архітектурі я знайшов всі стилі від бароко до модернізма. Дуже гарне європейське місто.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта