Світська левиця з Харкова поїхала жити під Чернігів у напіврозвалену хату (ФОТО)

22.04.2014 08:40 Культура
фото надані героїнею публікації фото надані героїнею публікації

Вишукані італійські меблі у квартирі, у ванній кімнаті дороге дзеркало з Парижа, у гардеробі сукня від Роберто Каваллі, у гаражі «Мерседес» останньої марки – у таких богемних умовах звикла жити харків’янка Марія Синицька.

Донька бізнес-леді з дитинства нічого собі не відмовляла. Сьогодні вона продовжує родинну справу – працює у власній інтернет-крамниці взуття та сумок. Та все змінилося, коли Марія погодилася взяти участь у телепроекті "Панянка-Селянка".

Читайте також: Чому багаті жінки відмовляються від розкошів. Старт нового телешоу

– Я з дитинства отримувала великі купи подарунків, була найулюбленішою дитиною в родині, тому сьогодні мені хочеться якогось екстриму в житті, – каже Марія.
Незважаючи на матеріальний достаток і розкішне життя, Марія дуже цілеспрямовано йде до будь-якої мети в житті. Навіть отримала дві освіти: юридичну (у Харківському національному педагогічному університеті ім. Г. С. Сковороди) та акторську (у Київському національному університеті культури і мистецтв). Кожний день свого життя дівчина намагається проводити активно.

– На вихідні я ходжу до спортивного залу, перед цим у мене завжди пробіжка, – ділиться Марія. – Ми часто їздимо з чоловіком до тиру, тобто вихідні намагаємось проводити активно. А в будні я займаюся організацією поставки товару, а також приділяю увагу своїй зовнішності в салонах краси.

Чоловік Марії – бізнесмен, він часто їздить у робочих справах за кордон, але й у його відсутність панянка знає, чим себе зайняти.

– Участь у різних телепроектах – це моє хобі, – розповідає харків’янка. – Мій перший телевізійний досвід починався з молодіжної програми на харківському телебаченні, де я вела власну рубрику.

Що складніше – бути ведучою або учасницею телешоу? Таке запитання в Марії Синицької ще півроку тому викликало б тільки посмішку. Адже харків’янка вже брала участь у телепроекті «Богиня шопінгу». Впоратись із модними завданнями їй було неважко. Там вона почувалась як риба у воді, навіть змагаючись із трьома суперницями. Але все змінилося в лютому цього року. Саме тоді їй запропонували взяти учать у реаліті-шоу «Панянка-Селянка».


– Я ніколи не була в селі, для мене це було щось новеньке, хоча я завжди хотіла жити в заміському будинку. Мені було цікаво подивитись, як це – жити у незвичній для себе обстановці.

Такою незвичною обстановкою для Марії став будинок Оксани Абрамової в селі Хутори на Черкащині. Незважаючи на свій юний вік (дівчині всього 18 років), Оксана вже встигла вийти заміж, народити дитину та розлучитися. Наразі молода мати живе у старому сільському будинку разом зі своїми друзями. Замість централізованої системи опалення в них – стара пічка, будинок має потребу в ремонті, про наявність у домі ванної кімнати казати взагалі не доводиться. Через складні побутові умови дівчина не може забрати до себе доньку. Тому дитина поки що живе в родині свого батька, колишнього чоловіка Оксани.

– Я не шкодую, що в мене так рано з’явилася донечка Діана, – розповідає Оксана. – У мене завжди були непрості стосунки з моєю матір’ю, але я впевнена, що зможу їй довести, що зможу чогось досягти в цьому житті.

Ці дві дівчини ніколи б не зустрілися за межами проекту. Але жіноча допитливість, можливість якось урізноманітнити свої будні або ще щось, відоме тільки героїням проекту, сприяли тому, щоб ці дві жіночі долі перетнулися.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №44 від 12.04.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта