Талановитих письменників Харківщини кличуть заробити грошей

30.08.2013 13:05 Культура
http://dozor.kharkov.ua/ http://dozor.kharkov.ua/
До 31 жовтня 2013 року триватиме прийом робіт для участі в VІІ обласному конкурсі ім.О.С.Масельського на кращий літературний твір.

Роботи приймаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Юні та заслужені літератори подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини.

Переможців очікує премія: у номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія» винагорода за І місце складає 5 тис.грн., за ІІ місце – 3 тис.грн., за ІІІ місце – 2 тис.грн. Нагородження переможців традиційно відбувається у грудні.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефонами: (057) 700-53-29, 715-73-63. Пакет документів можна надіслати на електронну скриньку E-mail: [email protected]; електронний носій з інформацією - на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, Конкурс на кращий літературний твір ім. О.С.Масельського. Роботи також приймаються за адресою: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64; кімн. 25 та 96.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта