Тисячі товарів зі знижками продавали на ярмарку у Харкові (Фото)

26.09.2016 10:25 Культура
Фото Тамари Кіч Фото Тамари Кіч
Близько 360 виробників Харківської області представили свою продукцію на Великому Слобожанському ярмарку.

Ярмарок проводиться 14-й рік поспіль за ініціативи Харківської обласної державної адміністрації. На заході свою продукцію представили торгові підприємства з усіх районів та міст області. Також на ярмарку були представники інших областей України та делегація Національного Сорочинського ярмарку.

Більше фото дивіться ТУТ



Протягом двох днів 24-25 вересня на ярмарку можна було купити понад понад дві тисячі товарів за цінами на 10-15% нижче середньоринкових по області. Це і м’ясо, борошно, олія, молоко та молочні продукти, яйця, крупи та макаронні вироби, цукор, овочі, яблука та кавуни. Особливо багато було яток із медом і продуктами бджільництва.

Харківська область забезпечена всіма продовольчими товарами - Юлія Світлична



В рамках заходу жителі і гості Харківщини мали змогу знайомитися з традиціями, колоритом, культурним надбанням районів і міст області. Під час ярмарку були проведені конкурс короваїв, які представили усі райони області.





На території Великого Слобожанського Ярмарку також працювало «Місто майстрів», де було представлено різні народні ремесла (гончарне мистецтво, кераміка, петриківській розпис тощо).

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта