Цифрова поезія харків’янина підкорила США (ФОТО,ВІДЕО)

03.10.2015 06:00 Культура
фото із соцмережі фото із соцмережі
Цього літку харків’янин Володимир Сіганевич представив на американському шоу «Америка має талант» свій номер. Цей виступ в Інтернет мережі вже зібрав 30 млн переглядів.

Заради своєї мрій він продав квартиру в Україні та повернув життя власної родини на 180 градусів, переїхавши до США.

- Я завжди шукаю щось нове. У цьому випадку участь у шоу не вимагала від нас особливих рамок, тому залежало все від того, наскільки цікаво ми щось придумаємо, - розповідає Володимир Сіганевич. - Ми шукали те, чого ніколи ще не було. Думали, експериментували і прийшли до такої форми: поєднати людський талант із новітніми технологіями. Мені здається, що це така собі digital poetry - цифрова поезія.




 

Володимир Сіганевич народився у Харкові, закінчив тут політех і навіть очолював збірну Харкова по КВК. Переїхавши до Києва він створив успішну івент-агенцію, та коли робота перестала приносити задоволення, вирішив кардинально змінити життя.

Про те, як Володимир поєднує людські можливості та сучасні технології, як знайшов ключик до американського шоубізу, що цікавить сучасних глядачів та над чим працює нині команда Володмира читайте у свіжому номері газети "СК".

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта