У Харківській колонії зіграють весілля

04.09.2012 10:14 Культура
Ув'язнений познайомився з майбутньою нареченою за листуванням.

04 вересня 2012 року в Олексіївській виправній колонії (№25) проведено «Батьківській день». Родичі, як завжди, мали змогу ознайомитись з комунально-побутовими умовами, умовами харчування та проведення дозвілля своїх близьких, які знаходяться в установі, також отримати відповіді від представників адміністрації на питання, які їх хвилюють, - повідомляють на сайті УДПтСУ в Харківській області.

Близьким засуджених продемонстрували їдальню для засуджених, відділення соціально-психологічної служби, медичну частину.

Один із засуджених освідчився в коханні своїй нареченій, з якою познайомився по переписці та запропонував одружитися. На знак кохання молодик подарував дівчині пиріг, який спік власноруч.
Зараз молоді люди оформлюють необхідні папери для проведення церемонії в установі. Весілля, за словами керівництва колонії, зіграють найближчим часом. Зазвичай, такі заходи в Олексіївській ВК проводять кожного третього четверга місяця. Чи встигнуть молодята побратись у вересні – поки що невідомо.

По закінченню заходу родичі засуджених подякували керівництву установи за умови тримання їх рідних, проведену роботу по підтриманню в установі належного порядку, їх виправленню та вихованню навичок, які допоможуть їм повернутись у суспільство повноправними громадянами.

Автор: Менеджер сайта