У харківському Діснейленді - безкоштовний Wi-Fi

28.08.2013 09:43 Культура
http://www.forum-grad.ru/ http://www.forum-grad.ru/
Настільки масштабна Wi-Fi зона безкоштовного доступу до Інтернету створена в Україні вперше. Свою роботу вона почала 23 серпня - до Дня міста.

Про це повідомив заступник директора Департаменту телекомунікацій та зв'язку Роман Сальников, 

- Точки Wi-Fi працюють з підтримкою роумінгу, тому користувачам не доведеться постійно перемикатися при переміщенні парком, оскільки обладнання все робить в автоматичному режимі з мінімальними затримками. Завдяки цьому ви отримуєте бездротовий доступ до Інтернету на швидкості від 5 до 20 МБ/сек, що дозволяє вільно спілкуватися в соціальних мережах, завантажувати фотографії, переглядати відео, бути в курсі останніх новин на будь-яких сайтах. Також є можливість безкоштовно використовувати потокове відео - знімати його і відразу передавати в мережу. Аналогів подібному в Україні немає, - зазначив Роман Сальников.

За його словами, зараз Wi-Fi охоплює значну територію парку і є практично у всіх зонах, біля атракціонів і кас, а також на колесі огляду. На сьогодні роботи з установки точок Wi-Fi тривають, і через місяць покриття парку бездротовим зв'язком складе 90%.

Автор: Администратор сайта