У Харкові відбудеться благодійний Бал патріотів

24.10.2017 10:45 Культура
Кошти, зібрані під час заходу, підуть на на допомогу дітям сімей військових, загиблих у зоні АТО та розробку соціальної інтернет-платформи «Небайдужі».

На бал, який відбудеться 25 жовтня у бальній залі готелю «Premier Palace», запрошено учасників АТО та їхні родини, волонтерів, а також патріотичних харків’ян.

Захід передбачає насичену концертну програму: виступи київського гурту «TaRuta», відомого музичного гурту Харківщини «Папа Карло» та співака, композитора і письменника Бориса Севастьянова, а також театрально-танцювальну виставу від студії танцю «All stars» та віденський вальс від 30 пар учасників, які протягом місяця готувалися до нього. Про це повідомляє сайт ХОДА. 

Під час заходу буде проведено благодійний аукціон. Серед лотів - картини відомих харківських художників. Зібрані кошти підуть на розробку соціальної інтернет-платформи «Небайдужі».

«Мета платформи – об’єднати людей, які потребують допомоги, і осіб та організацій соціальної сфери, які цю допомогу зможуть надати, - пояснив організатор акції, лідер ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» Олексій Курцев. - Багато людей за покликом серця намагаються допомогти нужденним, але зазвичай це адресна допомога конкретній родині, конкретній дитині тощо. Але ж стільки людей залишаються непочутими! Саме така платформа, як «Небайдужі», дійсно зможе стати єдиною базою добрих справ, до того ж все буде максимально прозоро і доступно для кожного. Хто не має змоги допомагати матеріально, зможе знайти для себе категорії допомоги, де єдине, що потрібно – це добре серце та трохи особистого часу».

ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» проводить благодійні бали в Харкові протягом трьох років. Кошти, зібрані на минулих заходах, було передано постраждалим від бойових дій у зоні АТО, на обладнання шпиталю для поранених у м. Часів Яр, на допомогу школам-інтернатам для дітей з психоневрологічними захворюваннями тощо.

Співорганізаторами балу стали волонтерські організації, організації ветеранів АТО, благодійні фонди та громадські діячі Харківщини.

Початок балу - о 19:00. Збір гостей - о 18:30.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта