У Харкові з'явиться «Територія танго і любові»

12.04.2016 14:43 Культура
У середу 13 квітня в музичному житті Харкова відбудеться вкрай неординарна подія - великий концерт віртуоз-оркестру «Kiev Tango Project» під назвою «Територія танго і любові».

Один з найяскравіших і унікальних сучасних європейських колективів, які виконують аргентинське танго в класичному складі - «Kiev Tango Project» - представить нову концертну програму. «Територія танго і любові» - для всіх, хто любить кіно, джаз, танець і справжню музику. Концерт побудований не тільки на виступі віртуоз-оркестру, а й на діалозі ікони джазу Олексія Когана з іконою танго Астора П'яцолли, а також кращих сценах танго світових кінохітів.

Танцювальне танго видатних Anibal Troilo, аргентинське танго Astor Piazzola, Carlos Gardel, Charlo Letra de Cadicamo, незабутні мелодії танго з легендарних фільмів, всесвітньо відомі рок-поп-фолк-хіти в унікальній танго-версії, знамениті мелодії танцювальної мілонги, а також ... українське танго.

«Танго - це рух, ритм, мелодія, смуток, надія, пристрасть, чуттєвість, відчай, спогад, ніжність, боротьба, еротика, секс, життя, свобода. Але при цьому - у кожного своя територія танго, - розповідає Кирило Шарапов, скрипаль-віртуоз і ідейний натхненник «Kiev Tango Project».

Унікальним штрихом колективу в середовищі «танго-оркестрів» є те, що це єдиний в Україні професійний колектив, що виконує музику танго в різних стилях і напрямках - від «хард-року» до «класики». Примітно, що «Kiev Tango Project» також єдиний в Україні оркестр, в якому всі мелодії виконуються на бандонеоні - найважливішому і необхідний інструмент для виконання танго.

На рахунку зоряного бенду концерти у по всій Україні, серія аншлагів на сцені Національної Філармонії. Музикантам танго-оркестру аплодують глядачі Німеччини, Австрії, Польщі, Голландії, Франції, Швейцарії, Оману, Азербайджану, Марокко, Китаю, Сінгапуру і Малайзії. «Kiev Tango Project» виступали на сценах фестивалів «Країна Мрій», «Jazz Koktebel», «Монмартр на Андріївському», співпрацювали з New Era Orchestra, Джамалою, Іларій, хореографами Костянтином Томільченко і Євгеном Котом, режисером Віталієм Малаховим, дизайнерами Сержем Смоліним, Анастасією Івановою.

Кирило Шарапов: «Свого часу Олексій Коган повністю перевернув моє уявлення про жанр танго. Завдяки його ефірів на радіо я вперше почув музику Астора П'яцолли. Танго - дуже непростий жанр, який акумулює багато стилів, і музикант, який не вміє грати класику, навряд чи впорається з ним ».

13 квітня, середа, 19:00, театр ім. Т. Г. Шевченка (вул. Сумська, 9).

Великий концерт «Територія танго і любові»

віртуоз-оркестр «Kiev Tango Project»

В рамках Днів аргентинської культури в Україні при поддежрке Посольства Республіки Аргентина

Автор: Администратор сайта