У конкурсі краси "Міс Харків інтернешнл" перемогла грузинка (ФОТО)

27.03.2014 15:22 Культура
Фото: http://www.miss.kh.ua/ Фото: http://www.miss.kh.ua/
Переможниця конкурсу "Міс Харків інтернешнл-2014" Мальвіна Турадзе зізналася: знайти в Харкові національний костюм було нереально складно.

Серед дюжини учасниць - дівчат різних національностей , які представляли свої країни на конкурсі "Міс Харків інтернешнл-2014 ", корона переможниці дісталася грузинці, - пише “Комсомольская правда в Украине”. 21-річна Мальвіна Турадзе вразила журі яскравим національним костюмом і проникливою піснею Ніно Катамадзе, яку дівчина виконала грузинською мовою.

Мальвіна народилася в Батумі, а в Харків переїхала з батьками, будучи школяркою.

- Було дуже складно , я не знала мови , нікого не розуміла і не мала друзів , - згадує Мальвіна. - Але потім вивчила мову, і все налагодилося. Зараз я вчуся на 4 курсі ХНУ ім. Каразіна , на факультеті туристичного бізнесу - буду відправляти туристів до Грузії. Я і сама щоліта відпочиваю в Батумі , там багато родичів.

Мальвіна зізнається: на конкурсі найскладніше було постійно усміхатися і знайти національний костюм для виступу. Сукня, яку Мальвіна одягла на конкурс, - єдина в Харкові.

- В основному грузинські костюми, які можна знайти в місті, - танцювальні, а це сукня моєї знайомої, в якій вона виходила заміж, - ділиться дівчина.

В якості призу переможниці дістався цілий оберемок різних сертифікатів - на вивчення англійської мови, танці, абонемент в тренажерний зал, боулінг, знижки в магазини одягу та парфумерії.

Автор: Администратор сайта