У парку Горького зіграв симфонічний оркестр (ФОТО)

15.07.2013 09:10 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова

12 липня у парку ім. Горького виступив молодіжний академічний симфонічний оркестр "Віртуози Слобожанщини". Концерт відбувся на сцені біля колеса огляду.

- Парк Горького дійсно є таким собі оазисом. На тому майданчику, де ми будемо грати, з-під землі б'є фонтан. Там прохолодно - це ідеальне місце для спекотного літнього дня, - зазначив директор оркестру Тарас Куценко.


У міському парку оркестр виступить вперше, хоча досвід open-air-концертів у музикантів вже є: вони виступали у фан-зоні Євро-2012.

ВИСТУП ВІРТУОЗІВ СЛОБОЖАНЩИНИ У ПАРКУ ГОРЬКОГО. БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Щоб зберегти атмосферу розслабленості, в концерт увійдуть тільки відомі твори, можна сказати - "садово-парковий" репертуар: вальси Штрауса, польки.


На запитання кореспондента «Слобідського краю», чи немає в планах оркестру виступу на вокзалі чи станції метро, директор оркестру відповів:

- Якщо ви натякаєте на попередні виступи оркестру Харківської обласної державної філармонії, то у нас свої плани. Ми підтримуємо Європейську традицію концертів класичної музики на відкритому повітрі і в планах оркестру зіграти в нинішньому році на цьому ж майданчику у День Незалежності України.

Віктор Кочетов

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта