У Харкові молодь бореться з розповсюджувачами наркотиків

18.06.2018 17:52 Культура
Фото: Сергій Бойко Фото: Сергій Бойко
15 червня в рамках акції «Намалюй життя» відбувся загальноміський квест «Харків без наркотиків!».

У квесті взяли участь 4 команди по 10 чоловік. Кожна група отримала карту маршруту, на якому зустрічаються оголошення про збут наркотиків. Озброївшись балончиками з фарбою,учасники протягом 100 хвилин мали замалювати якомога більше написів, сфотографувати результат роботи та надіслати світлини на пошту організаторам. Допомагали учасникам працівники комунальних служб Шевченківського району.

«Раніше я часто бачила подібні написи на стінах, що псують загальний вигляд міста. Дуже щаслива, що з'явилася така можливість — власноруч зафарбувати ці написи, допомогти в боротьбі з поширенням наркотиків і привести рідні вулиці в охайний вигляд», — розповіла учасниця акції, школярка Дар’я Шевченко. У ході конкурсу учасники зафарбували близько 160 онлайн-адрес, за якими, ймовірно, можна придбати наркотики.

Фото: Сергій Бойко

Акція проводилася за підтримки Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту соціальної політики, громадської організації «Лінк», а також за участю міжнародної антинаркотичної асоціації.

Ганна Кошелєва