Учасник "Голосу країни" з Харкова відзначає 10-річчя свого гурту

16.08.2013 14:53 Культура
http://mediananny.com/ http://mediananny.com/
Якщо життя деяких учасників після проекту перевернулося на 180 градусів, то 30-річний Артем Верещака з Харкова не належить до їх числа.

Учасник першого сезону «Голосу» і не ставив собі на меті змінити щось у своєму житті за допомогою шоу, як, взагалі-то, не планував він і брати участь у проекті. Про все подбала його дружина. Але до фіналу Артем не дотягнув. Утім, запевняє, не розчарувався, адже отримав неоціненний досвід і нові знайомства.

– Руслана (зірковий тренер Артема Верещаки. – Ред.) дуже подобається мені як людина – як на сцені, так і в житті, – ділиться враженнями музикант. – На відміну від багатьох інших естрадних виконавців вона прагне бути справжньою, не зраджуючи своїх принципів.

Сьогодні зі своїм зірковим тренером Артем майже не спілкується. З іншими учасниками проекту переписується у соціальних мережах. А якщо перетинається з кимось у житті, то з радістю розмовляє як зі старим другом, бо згадати про те життя у проекті є чимало чого.

– Якось довелося мені їхати зі знімального павільйону в готель, де ми жили разом із Тонею Матвієнко, причому за кермом була вона. І що я хочу сказати: водії України, стережіться золотистих малолітражок! – жартома розповідає музикант.

У Харкові за Артема вболівала ціла армія шанувальників: батьки, друзі, дружина, а також цілий курс студентів Харківської державної академії культури, де він викладає естрадний спів. Артем Верещака дуже пишається отриманою у Харкові музичною освітою і до цього часу дуже вдячний своєму педагогу, заслуженій артистці України Людмилі Кудрич. Студенти, у свою чергу, теж пишаються своїм «зірковим» викладачем, бо до них Артем Олександрович май свій власний підхід.

– Роби, як я, роби краще, ніж я, привнось щось своє, – розповідає викладач Артем Верещака. – Я, як педагог, наполягаю на тому, аби студенти слухали якомога більше фірмової, мелодійної музики, у жодному разі не перебирали з джазом, і вільно орієнтувалися у музичних стилях.

Викладацьку діяльність Артем Верещака поєднує зі співочою кар’єрою. Створений як музичний супровід для одного з харківських ресторанів, цього року гурт Orbisband відзначає своє 10-річчя.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №95 від 10.08.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта