Учасник “МастерШеф” Іван Трушкін сумує за жабами і зміями

23.01.2014 07:20 Культура
http://www.lady-fest.com/ http://www.lady-fest.com/
За словами Трушкіна, клієнти рідко замовляють страви з екзотичних продуктів.

Іван Трушкін зізнався, що останній – третій – сезон «МастерШеф» (завершився напередодні нового 2014 року) дивився через раз. Пояснює це зайнятістю на роботі. Проте з багатьма учасниками хлопець усе-таки поспілкувався. Хтось телефонував порадитися щодо проведення майстер-класів, інші консультувалися щодо працевлаштування.

– Порівнювати другий і третій сезон проекту важко. Дуже різні люди, і конкурси нові. Цього разу було багато живого. Давали готувати змій, сарану й багато іншого. Крім того, більшість учасників були з промислових міст, а тому їм, мабуть, важко було доїти корів чи рубати гусей, – сказав Іван Трушкін.

За словами хлопця, йому хотілося б попрацювати з такими екзотичними продуктами. На проекті він готував жаб, а от у повсякденній професіональній діяльності рідко доводилося стикатися з такими інгредієнтами.

– У мене були клієнти, які замовляли омарів і равликів, але такого, щоб хтось попросив приготувати йому ігуану, у мене, на жаль, не було, – каже колишній учасник «МастерШеф».
Згадуючи проект, Іван Трушкін торкнувся і стосунків із суддями. Так, багатьох телеглядачів цікавив факт, як технологію приготування страв оцінював вибагливий і суворий ресторатор Микола Тищенко.

– Микола – фундаментальна людина. Враховуючи ту кількість ресторанів, якими він володіє, при цьому там дуже смачна їжа, приготована з якісних продуктів, він вражав своїми знаннями з кулінарії. Тищенко дуже компетентний у цьому плані, – запевнив Іван Трушкін.

На запитання, чи не запрошував ресторатор когось до себе на роботу після проекту, Іван Трушкін відповів неоднозначно. За його словами, особисто він такої пропозиції не отримував. Що ж стосується інших учасників, то вони не розголошували ніяких відомостей щодо цього питання.

Ірина Гудзь, матеріал з газети “Слобідський край” №8 від 18.01.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта