Учасник “МастерШеф" після проекту почав розводити тарганів вдома (ФОТО)

02.12.2013 07:00 Культура
Фото СТБ Фото СТБ
Учасник проекту з Харківщини Андрій Колісник розповів, як працював з екзотичними продуктами.

Кор.: Цього сезону організатори підійшли як ніколи творчо до розробки конкурсів для учасників. Чи були на проекті продукти, з якими ви до цього не працювали, та чи є у вас відраза до незвичних продуктів (тарганів, сарани)?

– Таких інгредієнтів дуже багато: карамболь, батат, сарана, змії, таргани. Коли готував живність, завжди казав про себе: це курка, не потрібно переживати, переді мною курка. І це допомагало. Раджу робити так само.

Насправді з екзотичними інгредієнтами працювати не так важко, як може здаватися на перший погляд. У мене є неприязнь до плазунів. Ти готуєш змію на сковорідці, а вона ще ворушиться, хоча вже не жива. Це викликає подив і психологічно бентежить.

А таргани, до речі, хороші й милі, я навіть собі додому забрав кількох. Живуть тепер у мене в спеціальному окремому будиночку. Я їх годую. Але готувати з них нічого не збираюся.

Кор.: Андрій, як склалися стосунки з суддями на проекті? Хто найсуворішій, а чия думка була найбільш важливою для вас?

– Найсуворіший суддя для мене – це Ектор. Я завжди намагався, щоб мої страви сподобалися в першу чергу йому. Адже саме його думка була для мене першочерговою, а вже потім думка Тетяни Литвинової та Миколи Тищенка. Але я враховував зауваження всіх суддів і вважав їх справедливими.

Кор.: Чи завжди ви були згодні з суддями щодо того, хто має отримати чорний фартух чи залишити проект?

- Були рішення, з якими я був не згоден. Наприклад, я хотів, щоб на проекті залишилася Аня Жигалюк і Саша Колпакова, які одночасно покинули шоу. Вони могли ще багато чого показати і краще себе зарекомендувати. Але судді розпорядилися інакше.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 143 від 30.11.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта