Вакарчук назвав падлюкою свого гітариста та жбурляв квіти на концерті у Харкові

08.06.2013 21:21 Культура
http://vk.com http://vk.com
8 червня у Харкові відбувся концерт українського рок-гурту «Океан Ельзи».

Перша пісня, яку заспівали Океани – з нового альбому гурту «Земля». Трек «З нею» уже з першої секунди концерту запалив харків’ян: публіка кричала, плескала у долоні та пускала жовті і блакитні кульки.

Одну з нових пісень «Rendez-Vouz» Вакарчук присвятив першому коханню бас-гітариста гурту Дениса Дудка, що родом із Харкова. Коли він запитав у Дениса, як звали ту дівчину, бас-гітарист відповів, що не пам’ятає. Після чого Вакарчук жартома назвав колегу падлюкою.

Під час концерту Святослав Вакарчук, як завжди, скидав із себе футболки і сорочки, демонструючи хорошу фізичну форму. Особливо дівчата шаленіли, коли під час пісні «Кішка», співак у звичній йому манері виляв стегнами.

Кілька разів Святослав Вакарчук кидав подаровані квіти у натовп. Спочатку букет полетів на публіку посеред пісні «Стріляй». А трохи згодом Вакарчук повернувся до харків’ян спиною та жбурнув ще кілька букетів.

– Не сприймайте це як натяк на те, що ви вийдете заміж. Це просто так, – Вакарчук жартома попередив дівчат, які зловили букет.

Коли музиканти уперше пішли зі сцени, публіка влаштувала флеш-моб: харків’яни підняли папірці із надписом «Дякую». Чотири рази гурт виходив на біс. Останньою піснею, яку виконали Океани на концерті у Харкові, стала композиція «Обійми мене».

– Я знаю, що зараз буде дуже красивий флеш-моб, – сказав Святослав Вакарчук перед тим, як заспівати останню композицію.

Шанувальники ще до концерту у соціальних мережах домовилися під час цієї композиції запалити вогники – телефонами, запальничками, ліхтарями.

Святослав Вакарчук не прощався з харків’янами на довго, адже через три тижні, 30 червня, гурт повернеться до Першої столиці, аби дати ще один концерт. За словами лідера гурту, лише Харкову так пощастило, адже саме у цьому місті було найбільше бажаючих прийти на виступ "Океану Ельзи".

– Для нас – це велика честь і приємність, – сказав Святослав Вакарчук.

Концерт продовжувався майже три години. Серед пісень, які «Океан Ельзи» заспівали у Харкові – «Той день», «Друг», «Відчуваю», «Без бою», «С’юзі» (до речі, цю композицію Вакарчук виконав разом із учасницею шоу «Голос країни» харків’янкою Сонею Сухоруковою), «Холодно», «Я так хочу до тебе» , «911» та інші.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта