Відбиток руки героя “Бондіани” з'явився на харківській Алеї зірок (ФОТО)

11.07.2013 10:13 Культура
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Творча зустріч з легендарним голлівудським каскадером Бі Джей Вортом пройшла сьогодні у галереї “Бузок”.

Бі Джей Ворт пройшовся Алеєю зірок у вишиванці та з букетом соняшників у руках, а потім відповів на питання харків'ян у галереї “Бузок”.

Як розповів славнозвісний каскадер, в Україні він вперше. Дублер Джейса Бонда у захваті від української гостинності, а особливо прийшлася йому до смаку наша кухня.

- Я був більш худим, коли приїхав сюди. Я насолоджуюся українською кухнею. Мабуть, навіть занадто, - сказав Бі Джей Ворт. - В Америці дітей з раннього віку привчають до думки, що в Африці живуть голодні діти, а тому не можна доїдати все, що лежить на твоїй тарілці. В Україні ж я потрапив у таку ситуацію, коли господарі, тільки-но я доїдав свій обід, докладали мені у тарілку ще їжі. І це тривало до того часу, доки, на думку господаря, я не наївся.

Бі Джей Ворт приїхав в Україну, щоб здійснити груповий стрибок з парашутом 30-way у стилі “Sky Hopak”. У стрибку візьмуть участь 30 парашутистів, більше третини з яких є харків'янами. Що стосується присвячення назви стрибка українському народному танцю гопаку, то це повністю було ідеєю американського гостя. Окрім же назви символічним буде і одяг парашутистів — сині та жовті комбінезони. А от вишиванок та шароварів, за словами Бі Джей Ворта, не буде — заходи безпеки забороняють.

На згадку про свій візит до Харкова Бі Джей Ворт залишив відбиток своєї лівої руки у гіпсі. Він прикрасить Алею зірок. До речі, саме ліву руку каскадер вважає своєю щасливою і перед відповідальним стрибком завжди спершу одягає ліву рукавичку.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта