Фіналістка «Голосу країни» розповіла про улюблені місця у Харкові

29.04.2017 08:36 Культура
Фото: прес-служба 1+1 Фото: прес-служба 1+1
Харків'янка Віра Кекелія дійшла до суперфіналу конкурсу "Голос країни" та за голосуванням опинилася на третьому місці.

У ексклюзивному інтервю "СК", співачка розповіла, що особливу підтримку вона відчувала від земляків. Харків’яни активно писали побажання перемоги. За словами Віри, вона зрозуміла, що Харків – дружне місто. Сама ж дуже полюбляє приїжджати на малу батьківщину до мами з татом. На таких сімейних уїк-ендах дівчина обожнює прогулюватися рідними вулицями, де оживають її спогади.

– Обожнюю гуляти по Пушкінській, Ярослава Мудрого (колишній Петровського) та Сумській. Я згадую наші походи разом з товаришами на репетиції, – розповіла співачка. – Тому я беру навушники, мобільний телефон, вмикаю музику й сама гуляю містом. І байдуже, яка погода...

Зраділа Віра і звісткам про те, що багато земляків спостерігають за її творчістю, тому саме для них готова творити. До того ж, співачка зізналася, що вже давно пише пісні. Однією з композицій її авторства, яку неодноразово чули прихильники співачки, є пісня «Задыхаюсь» – її Віра виповнила ще перебуваючи у складі гурту «А. Р. М. І. Я.»

– Я хочу продовжувати співати, мрію про сольну кар’єру. У мене є багато написаних пісень, які я хочу реалізувати на сцені – для цього зараз шукаю музикантів, – поділилася планами співачка. –  Я вірю в це, адже знаю, що багато людей чекають від мене конкретних дій і спостерігають за творчістю.

Але попри те, що Віра не уявляє себе без співу, мріє дівчина і про щасливе особисте життя.

– Зараз моє серце сповнене любов’ю. Я дуже хочу мати повноцінну сім’ю, і мені хочеться бачити поруч творчу людину, таку ж як і я, – додала співачка.

Детальніше про участь харків'янки у проекті читайте у статті.

У Харкові створили власний трамвай (Фото)

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта