Влад Яма дав харківській міліції гран-прі за акторське мистецтво

26.01.2013 10:50 Культура
http://glamurchik.tochka.ne http://glamurchik.tochka.ne
Актори міліцейського театру «Діти майбутнього» на міжнародному фестивалі взяли два перших місця і гран-прі.

Як пише сайт МВС України, V Міжнародний фестиваль естрадного, вокального та циркового мистецтва «Діамант Карпат» цього року проходив у курортному місті Яремча з 8 по 13 січня. Харківщину представляв професійно-аматорський міліцейський театр «Діти майбутнього» Головного управління МВС України в Харківській області. Команда підготувала візитну картку, театральну виставу, вокально-хоровий та інструментальний номерами, сольний спів.

Суддями конкурсу стали зірки естради, викладачі провідних вишів культури України, Росії та Білорусі. Спеціальним гостем був суддя телевізійних проектів «Танцюють всі!» та «Україна має талант» Влад Яма.

У фестивалі взяли участь 150 колективів з України, Російської Федерації, Білорусі та Польщі. За результатами конкурсної програми театр «Діти майбутнього» отримав два перших місця у вокально-хоровій та інструментальній номінаціях, а у театральному жанрі виборов гран-прі фестивалю. Кубки та дипломи привезли до рідного міста актори театру.

– Не даремно ваш колектив називається «Діти майбутнього», – звернувся до щасливих володарів винагород головний суддя фестивалю Влад Яма, – адже завдяки таким дітям наше майбутнє дійсно стає кращім!

Джерело: МВС України
Автор: Администратор сайта