Воплі Відоплясова у Харкові зіграють свій новий ювілейний альбом

22.10.2013 13:22 Культура
гурт ВВ гурт ВВ
Під час харківського концерту культовий український рок-гурт “ВВ” презентуватиме нові надбання, а також свої невмирущі хіти в експериментальних аранжуваннях та у розширеному складі, із запрошеними музикантами.

20 жовтня епічний український рок-гурт «Воплі Відоплясова»  розпочав турне містами України, де вони представляють свій новий, 10-й ювілейний альбом  «Чудовий Світ». Концерт “ВВ” у Харкові пройде 28 жовтня у ККЗ "Україна".

Харкову, як і іншим 19-ти містам України, пощастить насолодитися новим звучанням традиційно рок'н'рольних ВВ. До гурту долучаться 7 запрошених музикантів, котрі збагатять партитуру симфонічним звучанням.

Останній раз ВВ виступали на Слобожанській землі у 2010 році на фестивалі "Печенізьке поле". Практично з цього моменту розпочалася робота над новим альбомом – два роки пішли на пошуки нового звучання та гармонійного поєднання ідей і енергій.

-  Це Нова платівка від Нових «ВВ», – каже гітарист гурту Євген Рогачевський. - На концерті прозвучить  новий альбом, а також старі відомі хіти, збагачені звуковою палітрою багатьох інструментів. Я в тремтливому передчутті грандіозної реалізації творчих задумів наживо у такому складі.

- Ми прямуємо у новий простір, рішуче вирушаємо у нові далі, де ми ще не бували. Наші музичні експерименти завершені, я б сміливо сказав, заснуванням нового стилю симфо-панк. Бажаю всім насолоди, приємних вражень та відчуттів, – додає Олег Скрипка.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта