Як листоноші Харківщини побували у ХНАТОБі

04.10.2012 09:14 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Кращих працівників пошти із усіх куточків області сьогодні нагородили грамотами, подяками і квітами на малій сцені Харківського академічного театру опери та балету.

З нагоди Всесвітнього дня пошти листонош області поздоровило керівництво області — Харківська облдержадміністрація та Харківська обласна рада.

З вітальним словом до героїв дня звернулися перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко та заступник голови ХОДА Євген Савін.

- Не зважаючи на те, що науково-технічний прогрес глибоко увійшов у наше життя, отримати листівку чи живий лист — величезне свято. Особливо професія листоноші важлива на селі. Адже там, поштар, мабуть, є другою людиною після сільського голови, бо несе інформацію у кожний дім, - сказала Олена Олешко. - Я бажаю вам, перш за все, здоров'я, адже ви завжди на своєму робочому місці, і у дощ, і у спеку. Щастя вашим родинам, взаєморозуміння на роботі, чудових колег і вдячливих клієнтів.

- Ні один дім, ні один район, ні одне місто не обходиться без вас. Адже ви забезпечуєте ті комунікації, які дають змогу людям спілкуватися між собою. І не зважаючи на появу Інтернету та інших електронних засобів комунікації, без вас ми обійтися не зможемо, - сказав Євген Савін.

Як у ході церемонії нагородження розповів керівник Харківської дирекції “Укрпошти” Ваграм Гулян, 9 жовтня 200 поштарів Харківщини поїдуть до Києва на прийом до Президента України Віктора Януковича.

Ірина Гудзь  

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта