Як муштрують харківських курсантів (ФОТО)

24.04.2013 09:28 Культура
фото Регіонального медіа-центру МОУ фото Регіонального медіа-центру МОУ
Понад 1000 військовослужбовців Харківського військового гарнізону пройдуть урочистим маршем на честь Дня Перемоги.

За інформацією Регіонального медіа-центру МОУ, до захисників Вітчизни, які служать в Харківському регіоні, приєднаються й військовослужбовці 25-ї парашутно-десантної бригади 6 АК, курсанти та офіцери Академії Військово-морських Сил імені Петра Нахімова, Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Також харків’яни побачать військовослужбовців однієї з військових частин збройних сил Російської Федерації, яка брала участь у визволені Харкова від німецько-фашистських загарбників.


- Усі секрети щодо організації і проведення урочистого проходження військ розкривати не стану. Проте, масштабністю та оригінальністю проведення заходів ми постараємося порадувати наших ветеранів, - зазначив начальник Харківського гарнізону полковник Олексій Середа.

З метою якісного проведення урочистостей в Харкові 9-го травня військовослужбовці Харківського гарнізону з початку квітня по дві години на день викарбовують свій крок на плацу.


Зокрема у Харківському університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба (ХУПС) ведеться активна підготовка до заходів пов’язаних із святкуванням Великої Перемоги.

Понад 500 курсантів вишу щоденно тренуються в стройовому вишколі. Також в заході приймуть участь більше 180 офіцерів ХУПС. 

Автор: Администратор сайта