Як відкривали велетенську 36-метрову ялинку у центрі Харкова (ФОТО)

23.12.2013 07:00 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
У суботу, 21 грудня, на пл. Свободи офіційно відкрилося новорічне містечко.

- Сьогодні на цій площі сталося перше з новорічних чудес: відкрилося містечко Діда Мороза! Настає найкращий час – свято, якого діти чекали цілий рік, і я бажаю всім дітям, щоб вони отримали найкращі подарунки і збулися всі їхні мрії. Я вдячний всім, хто взяв участь у створенні цієї казкової країни, і всім харків'янам за те, що ми прожили цей рік спокійно, дружно і мирно. З наступаючим Новим роком та Різдвом!, – привітав всіх харківський міський голова Геннадій Кернес.

Після офіційного відкриття для найменших гостей містечка був показаний спектакль «Красуня і чудовисько». Свято закінчилося феєрверком.

Більше фото дивіться тут.

Головну ялинку міста оточують ялинки поменше, дерева кульок та гірлянд, що світяться, зимові атракціони, Будинок Діда Мороза, теремки з гарячими млинцями, шашликами та пиріжками, величезні матрьошки, що зображують Діда Мороза і Снігуроньку, картини, сніговики і інші казкові персонажі.
Новорічна ялинка в центрі Харкова складається з 11 тонн металевих конструкцій, 2 тонн штучної хвої, 40 км електричних проводів і 60 тисяч лампочок. Її висота більше 36 м.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта