Закоханий трамвай у Харкові: поцілунки та розповіді (ФОТО, ВІДЕО)

15.02.2013 08:33 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова

"Трамвай закоханих" пройшов за маршрутом Південний вокзал - Полтавський шлях - Московський проспект - пл. Повстання - вул. Жовтневої революції - ул.Конева - Південний вокзал.

Акція на трамваї вже стала традицією і пройшла вдруге.

"Більше 100 років тому трамвайна колія об'єднала місто, сьогодні, як і в усі віки існування людства, любов об'єднує серця. Трамвай, як ніякий інший транспорт, дозволяє створити особливий святковий настрій - романтичні прикраси, лірична музика, любовні історії міста. Люди люблять те, що добре знають, і знають те, що люблять ", - зазначили організатори.

За словами організаторів, трамвай як ретро-транспорт, який обслуговує місто вже більше 100 років, "створить особливу святкову атмосферу щоб можна було відчути глибину історій про кохання".

"У мене є і своя маленька романтична історія, пов'язана з трамваєм і вокзалом, адже вокзал - це місце зустрічей і розставань, а також надія на нову зустріч", - заявила організатор акції, екскурсовод Галина Семченко.

За її словами, історія Харкова буквально пронизана історіями про кохання.

"Це і місце, де в минулому на Водохресні свята юнаки та дівчата" женіхалісь ", і містична історія кохання Григорія Сковороди. І історії знаменитих людей, чиє життя було пов'язане з нашим містом, таких як Клавдія Шульженко і Євлалія Кадміна, Олександр Ржепішевський і Лесь Курбас, Зінаїда Серебрякова та інші. Ці історії не лежать на поверхні, але вони допоможуть по-іншому побачити наше улюблене місто", - сказала організатор. 

Джерело: UAport
Автор: Менеджер сайта