Заступник Добкіна про рибалку: не люблю, коли клює

25.06.2013 10:17 Культура
http://www.ikirov.ru/ http://www.ikirov.ru/
Заступник губернатора Харківщини із соціальних питань Ігор Шурма розповів про свої хоббі та уподобання.

Заступник губернатора Харківщини із соціальних питань Ігор Шурма зізнався, що більше віддає перевагу відпочинку із родиною.

– Як справжній чоловік, я полюбляю спорт № 1 – футбол. Колись грав сам, зараз уболіваю за наших гравців перед екраном телевізора або на стадіоні. Намагаюся не пропускати жодного матчу, – сказав Ігор Михайлович. – Що ж стосується якихось захоплень, то коли маю настрій та є вільна хвилина, люблю бувати в залах, де експонується живопис.
Має заступник губернатора і ще два одвічно чоловічі хобі – рибалку та полювання. Проте, як не парадоксально, але до лісу Ігор Шурма ходить не звірів стріляти, а дихати повітрям, а на рибалці любить, щоб не клювало.

– Я їду на рибалку тоді, коли мені все набридає до неможливості, – пояснив віце-губернатор. – Люблю, коли навколо лише ти, вода і поплавець. І бажано, щоб нічого не клювало і не турбувало.

Нагадаємо, нові фото після проведених вихідних на Старому Салтові губернатор Харківської області Михайло Добкін оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі 25 червня.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №74 від 22.06.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта