Зелений туризм у наметах пропонує один з районів Харківської області

10.07.2012 13:39 Культура

– Зелений туризм в нашому районі розповсюджується дедалі більше. Особливо –  у Сковородинівці, яку включено до туристичних програм області.

Про це розповів кореспонденту "СК" голова Золочівської райдержадміністрації Ігор Горішній.

- Непогана зараз ситуація із зеленим туризмом у Писарівці, Лютівці, Одноробівці. Проте, для того щоб люди приїздили не на один день, а хоча б на кілька, слід провести цілий ряд заходів, у тому числі створити інфраструктуру належного рівня, – повідомив Ігор Горішній.

Щодо розвитку туристичної інфраструктури у самій Сковородинівці поінформував начальник управління культури та туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов:

– Уже створено деякі мінімальні об’єкти інфраструктури, про які йшлося півтора року тому. Наприклад, туалети. Змінилася ситуація біля водоймища. Там з’явилося все необхідне для того, щоб посмажити шашлики, – звітує чиновник.

За словами Дмитра Кузнєцова, зараз у Сковородинівці триває обладнання майданчика для наметового відпочинку. Місцеві ж жителі також не заперечують проти розміщення гостей у себе. Тому будівництво готелю на даному етапі, на думку начальника управління культури та туризму, є нерентабельним.

– Коли виникне реальна необхідність у готелі, ми його обов’язково збудуємо, – запевняє Дмитро Кузнєцов.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №82 від 10.07.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта