Журналіст та фотокор “СК” виграли у престижному конкурсі (ФОТО)

07.06.2013 10:27 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Цього року у конкурсі для журналістів Харківської області “Часопис” перемогли одразу два співробітники “СК” - фотокореспондент Віктор Кочетов та кореспондент Ірина Гудзь.

Переможців конкурсу оголосили 6 червня у Покровському сквері у Харкові під час урочистостей з нагоди Дня журналіста. Цього року організатори вибирали кращих більше, ніж у десяти номінаціях, серед яких - “Краща аналітика”, “Краща публіцистика”, “Краща регіональна газета”. Редакція “СК” отримала аж дві нагороди — у номінаціях “Краща фоторобота” та “Вдалий дебют”.

Привітати журналістів зі святом приїхали заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, секретар правління Харківської обласної організації Національної спілки журналістів України Нісон Ройтман, представники харківських вузів.

Більше фото дивіться тут.

- Журналістика та журналісти - це частина мого життя як харків'янки і як заступника міського голови. Без журналістів я не уявляю свого життя, - сказава Світлана Горбунова-Рубан.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта