Харківський цирк мінували на вихідних

http://circus.kharkov.ua http://circus.kharkov.ua
26 травня о 20-45 до оператора служби «102» з мобільного телефону від невідомої дитини надійшло повідомлення такого змісту: «Через 5 минут цирк взорвется».

Було встановлено, що Харківський державний цирк не працює, вибухівки виявлено не було. Евакуація не проводилась, рух транспорту не перекривався, повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Того ж дня по гарячих слідах працівниками сектора кримінальної міліції у справах дітей Червонозаводського РВ був затриманий 11-річний учень 6-го класу однієї з харківських гімназій. Підліток у скоєному відразу зізнався, пояснивши працівникам міліції, що таким чином він намагався пожартувати. Речові докази – мобільний телефон – вилучено.

– Не зважаючи не те, що хибний виклик скоїв неповнолітній, за цей вчинок нестимуть відповідальність його батьки, – коментує пригоду старший оперуповноважений ВКМСД ГУМВС України в Харківській області майор міліції Юрій Михайлович. – Їм також доведеться відшкодувати збитки, спричинені хибним викликом. Адже кожна інформація про закладення вибухівки ретельно перевіряється, до чого залучається велика кількість людей.

Підлітка поставлено на облік відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Автор: Менеджер сайта