Аварія на тепломережі у Харкові: відомо, коли тепло надійде до будинків. Оновлено

Фото: movqe.az Фото: movqe.az
Наразі комунальники проводять розповітрювання та наладку внутрішньобудинкових мереж.

Роботи розраховують завершити 26 лютого до 13:00. Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

Читайте також: У Харкові розгорнули пункти обігріву. Оновлено

«Тепло в Немишлянському районі всюди подано, медкомплекс працює в штатному режимі, — сказав Євгеній Шахненко. — У будинки теплоносій подали, але в різних будівлях по-різному йде розповітрювання та налагодження роботи внутрішньобудинкових мереж, тому ще не скрізь опалення запрацювало. Думаю, роботи на внутрішньобудинкових мережах закінчимо до 13:00».

Нагадаємо, аварія на теплових мережах у Харкові сталася 24 лютого близько 15:00. Через 4 прориви без опалення залишилися житлові будинки та об'єкти соціальної інфраструктури у двох районах міста.


Нагадаємо: 24 лютого близько 15.00 у Немишлянському районі міста Харків стався прорив труби магістральної тепломережі діаметром 700 мм, внаслідок чого без теплопостачання залишилися 605 багатоповерхових житлових будинків, 26 шкіл, 21 дитячий садок, 14 лікувальних закладів. 


Оновлено 13.20

«На цей момент залишилося завершити роботи на внутрішньобудинкових мережах 35 будинків з 81, які були без опалення. До кінця дня всі питання закриємо. Подавання теплоносія ще йде резервною лінією, але вже почали заповнювати й основну», — відзначив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко. 

Микола Мельник