Аварія у центрі Харкова: другий учасник ДТП розповів про подію (Відео)

Фото: unian.net Фото: unian.net
Геннадій Дронов, який був за кермом автомобіля Volkswagen, розповів про ДТП, що сталася 18 жовтня на вулиці Сумській.

Зараз водій - у лікарні. Його слова передав адвокат Сергій Перепелиця.

"Хочу заявити, що коли я виїздив на перехрестя вулиці Сумської та провулка Мечникова, я рухався на зелений сигнал світлофора. Я переконався в безпеці переїзду вулиці Сумської, дивився по сторонам, і під час цього автомобіля Lexus не було у полі зору. Після чого я почав рух до перехрестя, вже зосередившись на пішоходному переході через перехрестя Мечникова. Все було так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що вийшло. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, нізвідки! Я не бачив його і не міг побачити, тому що Lexus вилетів на перетині на шаленій швидкості. Його не було, коли я почав рух, а з того моменту до зіткнення минуло кілька секунд," — процитував Геннадія Дронова його адвокат.

Нагадаємо, 18 жовтня близько 20.45 сталася ДТП на перехресті вулиць Сумська та провулка Мечнікова. У результаті п'ятеро чоловік загинуло, шестеро — у лікарнях.

Сім'я дівчини Олени Зайцевої, яка перебувала за кермом автомобіля Lexus під час ДТП на Сумській, раніше також розповіла про подію. Аудіозапис і текст були оприлюднені на сайті "Городской дозор".

Максим Грек

Автор: Менеджер сайта