Аварія в районі Барабашово: іномарка збила насмерть двох жінок (ВІДЕО)

http://lenta.kharkiv.ua/ http://lenta.kharkiv.ua/

Аварія сталася 13 липня близько 16.40 на розі проспекту 50-річчя СРСР і Салтівського шосе, де зіштовхнулись два автомобіля «Кіа Чератто» бежевого і чорного кольору.

Як повідомили у прес-службі облпрокуратури, після зіткнення чорний автомобіль виїхав на бордюр, збив світлофор для пішоходів, перекинувся і наїхав на трьох жінок, що стояли на тротуарі біля зупинки.

Дві жінки, 61 та 53 років, доставлені до лікарні швидкої та невідкладної допомоги у шоковому стані. В обох - закриті черепно-мозкові травми, інші ушкодження різного ступеня тяжкості.

Третя жінка, 1977 року народження, загинула на місці від отриманих травм.

Дані про подію внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Розслідування проводить Слідче управління ГУ МВС України в Харківської області.

Увечері 14 липня стало відомо, що у лікарні померла друга жінка, збита іномаркою на зупинці у Харкові. За життя третьої постраждалої досі борються лікарі, повідомляє ТСН. У неї закрита черепно-мозкова травма й інші ушкодження різного ступеня важкості.

 

Автор: Администратор сайта