Автостоянку “Таргета” та популярний харківський ресторан вранці розгромили

http://www.target.ua/ http://www.target.ua/
У Харкові невідомі розгромили автостоянку та ресторан, є постраждалі.

Сьогодні вранці в Харкові були скоєні розбійні напади на автостоянки біля супермаркету «Таргет » на вул. Академіка Павлова і після цього на ресторан «Семейный очаг», який знаходиться в Парку перемоги, пише «Полеміка».

Близько 6.30 ранку на автостоянку «Таргету» під'їхали два дорогі джипи "Прадо" і " Лексус 470" . У них знаходилося близько півтора десятків чоловіків спортивної статури. Біля «Таргету» були розгромлені чотири дорогих автомобіля — росіяни, знаходилися в них, були побиті. Також постраждала одна азербайджанка.

У результаті нападу злочинці забрали в цілому 600 тис. грн. Чотири людини після побиття були госпіталізовані і зараз перебувають у лікарні. Після нападу біля супермаркету ця ж група на автомобілях приїхала до ресторану «Родинне вогнище». У дворі ресторану злочинці лавками розбили скляні двері центрального входу, а також всі скляні двері і вікна по периметру ресторану.

У дворі ресторану знаходився білий "Лексус". Коли злочинці зібралися громити його , охоронець попередив , що це авто співробітника міліції , який вже їде сюди . Після цього нападники зникли.
Наразі і біля супермаркету " Таргет" , і біля ресторану "Семейный очаг" знаходяться співробітники міліції.

Джерело: Полеміки
Автор: Администратор сайта