Банда гастролерів обкрадала гаражі у райцентрі під Харковом

http://tambovstyle.ru http://tambovstyle.ru
У Первомайському троє парубків і їх подруга тричі обчистили гаражі, шукаючи вироби з алюмінію та сталі, та здавши їх на металобрухт. Первомайський міськрайонний суд Харківської області виніс їм вирок.

На початку вересня 2012 року до чергової частини райвідділу почали надходити заяви від громадян про викрадання їх особистого майна. Було встановлено, що до скоєння цих злочинів причетні троє чоловіків, двоє з яких мешкають в інших районах Харківської області. До компанії зловмисників також входила дівчина.

Двоє парубків та їх подруга постійно приїздили до міста Первомайський у гості до свого знайомого. Під час чергової вечірки, коли в усіх учасників веселої гулянки скінчилися гроші, самому кмітливому з них прийшла думка заробити їх на здачі металобрухту. Зловмисники вирішили піти легким шляхом, взяли кувалду та вирушили на «справу».

На території кооперативу вони примітили підходящий гараж, пробили в ньому одну із стін та поцупили речі із алюмінію та нержавіючої сталі. Згодом викрадений метал опинився на місцевому пункті прийому металобрухту. Але отриманих коштів вистачило лише на одну вечірку, тому, вже наступного дня «банда» знову обчистила гараж. Через день ця печальна доля спіткала ще одного власника автомобільної нерухомості.

Під час відпрацювання пунктів прийому металобрухту, на одному з них працівники міліції виявили речі обкрадених громадян. Правдиві свідчення хазяїв пунктів прийому металу прискорили затримання усієї злочинної компанії. Під час допиту було також встановлено, один із чоловіків причетний до скоєння іншого злочину, а саме нанесення тілесних ушкоджень.

 Згідно постанови суду, 29-річного мешканця Чугуївського району, 25- річного жителя міста Люботин та 31-річну жінку з Сахновщанщини було визнано винними за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд призначив їм покарання у виді позбавлення волі строком 3 роки кожному. Але враховуючи всі обставини справи та щиросердечне каяття підсудних, останніх було звільнено від відбуття покарання з іспитовим строком на один рік.

 Що ж стосується четвертого учасника групи, 29-річного місцевого жителя, його суд визнав винним у вчиненні декількох кримінальних правопорушень: за частиною 1 статті 122, частиною 3 статті 185 КК України та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на три роки та шість місяців.

Автор: Администратор сайта