Безпритульного 11 разів вдарили ножем у живіт, а труп викинули у підвал

http://www.mk.ru/i http://www.mk.ru/i
У Харкові вбили чоловіка, якого з дому вигнала теща.

У підвалі одного з будинків на проспекті Московському знайшли труп невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце пригоди одразу виїхали слідчо-оперативна група, кінологічна служба та експерти-криміналісти. Правоохоронці встановили, що чоловік помер від численних колото-різаних поранень.

– Через декілька годин під час проведення оперативних заходів працівники міліції встановили особу зловмисника, який вчинив тяжкий злочин, – розповів заступник начальника Комінтернівського райвідділу міліції МихайлоПелих. – Ним виявився 45-річний громадянин без певного місця мешкання.
Постраждалим, як з’ясувалося, був 31-річний чоловік, який декілька днів ночував у підвалі, адже мати колишньої дружини вигнала його з квартири.

– У ході досудового слідства встановлено, що того фатального дня між 31-річним чоловіком та його знайомим виник конфлікт. Під час сварки 45-річний безхатько наніс товаришеві 11 ударів ножем в живіт та спину. Після чого залишив підвал та пішов у невідомому напрямку, – зазначив Михайло Пелих.

Наразі 45-річний чоловік затриманий, дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Автор: Администратор сайта