Безробітний забив молотком батька і сина на Харківщині

http://sled.net.ua/ http://sled.net.ua/
В селищі Малинівка Чугуївського району 17-літній хлопець під час розпиття алкоголю вбив двох чоловіків.

Близько 19-ої години до чергової частини Чугуївського райвідділу надійшло повідомлення фельдшера місцевої лікарні, про те що в селищі Малинівка виявлені тіла 60-річного чоловіка та його 29-річного пасинка з травмами голови.

На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи. По «гарячих слідах» правоохоронці встановили особу, що нанесла потерпілим тілесні ушкодження, несумісні з життям. Ним виявився 17-річний місцевий хлопець, який ніде не працює та не навчається.

В той трагічний день він зайшов до потерпілих у гості, де вони у компанії з ще одним місцевим жителем вживали спиртне. Під час застілля між господарями домівки та неповнолітнім виникла побутова сварка, яка викликала бурхливу реакцію юнака. Він схватив молоток та наніс декілька ударів по голові своїм товаришам, не залишивши їм жодних шансів на життя. Третьому учаснику посиденьок вдалося вчасно вибігти з хати, що і врятувало його.

Затриманий визнав свою провину, з місця події вилучені речові докази.

Слідчими Чугуївського райвідділу міліції розпочате кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального КодексуУкраїни, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15років або довічне ув’язнення.

Автор: Администратор сайта