Браконьєрів, які вбили оленя, затримали на гарячому

Фото: прес-служба Поліції Харківщини Фото: прес-служба Поліції Харківщини
За злочин чоловікам загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів або обмеження волі на строк до трьох років.

У Балаклійському районі у двох чоловіків виявили тушу вбитого плямистого оленя. Про злочин до Балаклійського відділу поліції повідомив єгер. Під час чергування він побачив, як двоє невідомих осіб на мотоциклі перевозили вбитого оленя.

На місце події було направлено групу реагування патрульної поліції, яка затримала браконьєрів. Ними виявились двоє 43-річних жителів району, повідомили у прес-службі поліції Харківщини.

З місця злочину було вилучено тушу вбитого плямистого оленя та направлено до експертно-криміналістичного центру для проведення необхідних досліджень.



Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 248 (незаконне полювання) Кримінального кодексу України.

Тепер чоловікам загрожує покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеження волі на строк до 3 років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Пожежа на звалищі під Харковом: рятувальники другий день борються з вогнем

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта