Через негоду без електрики залишилося дев'ять населених пунктів. Оновлено

Фото: news.karpaty.rocks Фото: news.karpaty.rocks
Знеструмлення у Харківській області сталося через сильні опади у вигляді мокрого снігу в ніч на 23 січня

Станом на 8:00 в Ізюмському районі без електрики залишилося сім населених пунктів, у Балаклійському районі  два знеструмлені частково. Про це розповіли в АК «Харківобленерго» на засіданні обласного оперативного штабу, яке відбулося сьогодні вранці. Нарвзі фахівці ліквідують наслідки аварії. 

Станом на 10:15 в області залишається частково знеструмленим один населений пункт  селище Андріївка Балаклійського району. Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

«Служби обленерго працюють, чекаємо найближчим часом на включення електроенергії»,  розповів заступник голови ХОДА.

За інформацією першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляки, обмежень руху та закриття доріг на Харківщині у зв'язку зі снігопадами не було.
«Найбільш несприятливим за погодними умовами залишається південь області, тут снігопади і пориви вітру триватимуть до 23-ї години 23 січня. У Куп'янському та Ізюмському районах спостерігаються замети на дорогах до 60-70 см»,  додав Сергій Пляка.

Натомість, західну і північно-західну частини області снігопади зачепили найменше, за прогнозами синоптиків, в цій частиині регіону сніопад має закінчитися до 14:00.

Читайте також: Легковик протаранив два трамваї і автівку

«Станом на 8 годину ранку на дорогах області працювали 238 одиниць техніки і 242 робітники. За ніч на державні дороги було висипано 1600 кубометрів піщано-сольової суміші. В першу чергу чистять усі магістральні дороги і окружну»,  розповів перший заступник начальника САД .

Олександр Ушаков