Через образу чоловіка порізали, зв'язали і намагалися спалити

http://dunkelgrau.diary.ru/ http://dunkelgrau.diary.ru/
У Балаклійському районі Харківської області 28-річний чоловік жорстоко вбив 48-річного місцевого мешканця.

Опівночі до чергової частини Балаклійського РВ надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків міста сталася пожежа. Під час огляду помешкання на підлозі в кімнаті було виявлено тіло людини з ознаками насильницької смерті.

На місце пригоди одразу прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу. Міліціонери побачили, що чоловік був зв’язаний, а його шия, грудна клітина та спина буквально розкромсані гострим предметом.

Стало зрозуміло, що нещасного спочатку звіряче вбили, а потім намагалися підпалили будинок, щоб приховати сліди страшного злочину.

Правоохоронці затримали 28-річного безробітного місцевого мешканеця. Його підозрюють у скоєнні злочину.

Слідчі встановили, що у вечірній час господар будинку приймав у себе в гостях молодшого приятеля. Після значної кількості випитого алкоголю між чоловіками несподівано виникла сварка, а згодом і бійка. Розлючений гість не зміг стримати свої емоції та схопив кухонний ніж. Бажаючи помсти за образу, він накинувся на 48-річного чоловіка і наніс йому смертельні ножові поранення, потім зв’язав тіло та підпалив хату.

Підозрюваний раніше вже мав проблеми з законом – в минулому він відбував покарання за крадіжки і грабіж. Під час розмови із правоохоронцями чоловік не став приховувати своєї провини, дав свідчення щодо вчиненого злочину. Причиною такої агресивної поведінки, що призвела до вбивства, стало те, що постраждалий словесно образив близьку людину затриманого.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК України і зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового триманняБалаклійського РВ. Слідчі дії тривають.

Автор: Администратор сайта