Через ревнощі до коханки чоловік вбив свого односельця на Харківщині

http://lenta-ua.net/ http://lenta-ua.net/
Після злочину підозрюваний та його співмешканка намагалися втекти до Росії.

6 січня до чергової частини Зміївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 38-річної мешканки Харкова. Жінка розповіла, що приїхала в гості до свого брата у село Комсомольське і виявила його тіло без ознак життя.

Правоохоронці проведели огляд приміщення, вилучили речові докази. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала близько двох діб тому. Чоловікові було нанесено близько п’яти проникаючих колото-різаних поранень в область легень та живота.

Під час оперативно-розшукових дій за обґрунтованою підозрою у скоєнні злочину працівники міліції затримали 41-річного місцевого мешканця села Комсомольське. За цей час він встиг сховатися в іншому районі області.

Як було встановлено, підозрюваний заздалегідь спланував розправу зі своїм знайомим. Для цього він взяв з собою ніж та прийшов до його помешкання. Причиною такої ненависті стали звичайні ревнощі, зловмисник не зміг пробачити супернику його прихильності до своєї коханої жінки. У пориві люті чоловік смертельно поранив товариша ножем в живіт і втік.

- Вже через добу підозрюваний разом із співмешканкою були затримані спільними зусиллями співробітників Управління карного розшуку ГУМВС України та працівників сектору карного розшуку Зміївського РВ, - розповідає заступник начальника ГУМВС України в Харківській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук. – Міліціонери знайшли чоловіка та жінку на автобусній зупинці у селищі Двуречна. Вони мали намір перетнути кордон та сховатися від слідства на території Російської Федерації.

Слідчі органи проводять досудове розслідування за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі жінка фігурує у кримінальному провадженні як свідок. Відносно її співмешканця обраний запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта