Чотири студенти харківського вишу потрапили у ДТП під Сумами. Один загинув

30 жовтня близько 14.10 на автодорозі Суми-Полтава 20-річний водій автомобіля Мітсубісі Ланцер не вибрав безпечної швидкості руху та вилетів у кювет.

В результаті водій загинув на місці, його два пасажири отримали тілесні ушкодження.

В ході з’ясування обставин пригоди було встановлено, що чотири студенти факультету прокуратури Харківської юридичної академії в Харкові орендували автомобіль для поїздки до Сум.

Під час повернення йшов дощ, проте водій не знижував швидкості. На 55 км автодороги Суми-Полтава в Тростянецькому районі автомобіль з’їхав на праве узбіччя з послідуючим перекиданням. Під час перекидання іномарки водій випав з автомобіля та від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Двох пасажирів 20 та 17 років з тілесними пошкодженнями госпіталізовано до Тростянецької центральної районної лікарні. Третьому пасажиру пощастило найбільше, він був пристебнутий паском безпеки, тож тілесних ушкоджень не зазнав, хоч і знаходився на передньому пасажирському сидінні.

В ході огляду автомобіля було встановлено, що легковик отримав значні механічні пошкодження, а стрілка спідометра завмерла на позначці 150 км/год. На даний час правоохоронні органи з’ясовують причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Автор: Администратор сайта