Де ховають наркоту іноземці, розказали харківські митники (ФОТО)

фото прес-служби Харківської облмитниці фото прес-служби Харківської облмитниці
Серед найпопулярніших схованок для наркотиків у потязі — туалет, матраци, мішки із брудною білизною та системи опалення.

На митному посту «Козача Лопань», коли митники оглядали потяг «Керч-Москва», службовий собака по запаху знайшов 950 г наркотичної речовини рослинного походження, обгорнутої скотчем, у туалеті зі сторони неробочого тамбуру. Власника відшукати не вдалося.


Того ж дня при огляді пасажирського потягу «Ташкент-Харків» митники спільно із прикордонниками виявили жувальну суміш насвай, яка являє собою тютюн низького сорту із різноманітними домішками. Серед правопорушників - три громадянина Узбекистану. Вони намагалися перевезти наркотики у мішку з брудною білизною 35 кг речовини, 15 кг були загорнуті у матрац, і ще 10 кг приховано у системі опалення.

На митному посту «Гоптівка» митники та прикордонники знайшли наркотичні речовини у комплекті уже із курильними трубками.

Так, правопорушники намагалися перевезти речовини під чохлом важеля коробки перемикання передач, у конструктивній порожнині верхньої частини кузова багажного відділення, у кишені спортивної валізи на задньому сидінні приватного авто.

За інформацією Харківської обласної митниці, всі речовини було вилучено і відправлено на експертизу.

Автор: Администратор сайта