Директор підприємства на Харківщині погорів на величезному хабарі

http://bessarabiainform.com/ http://bessarabiainform.com/
Посадовець взяв хабар у розмірі 50 тис. грн.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, днями працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами Лозівського міськвідділу міліції затримали 64-річного місцевого мешканця, який вимагав та отримав 50 тисяч гривень незаконної винагороди.

Чоловік, який перебував на посаді директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю, виконував обов’язки, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій. За сприяння в заниженні ціни під час продажу столярного цеху, яким він керував, а також за підпис договору купівлі-продажу з відстрочкою платежу зловмисник вимагав та отримав гроші у сумі 50 тисяч гривень від 28-річного місцевого мешканця.

Наразі слідчі Лозівського МВ ГУМВС України в Харківській області оголосили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до п’ятнадцяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади та займатися відповідною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Автор: Администратор сайта